UDVIKLINGSWORKSHOP SKABER RETNING FOR 2018

Mandag d. 5. februar holdt vi udviklingsworkshop i Fælles om Fritiden. Her deltog de 4 nyeste samarbejdskommuner: Slagelse, Frederikssund, Dragør og Allerød Kommune. Vi fokuserede på, hvordan vi i 2018 kan hjælpe endnu flere børn og unge med særlige behov til at få et aktivt fritidsliv.

Her snakkede vi blandt andet om, hvordan vi kan skabe en god fritidsguidning, så børnene får hjælp til at finde en fritidsaktivitet, der passer til dem, og at de får en god opstart i foreningen.

Desuden talte vi om, hvordan vi kan støtte foreningerne i at skabe et rummeligt fællesskab, hvor der også er plads til dem, som har et handicap eller skiller sig ud på anden måde. Her var der enighed om, at mange foreninger allerede er godt i gang med det, og det skal de roses for. Det er også vigtigt at lytte til hver enkelt forening om, hvordan Fælles om Fritiden kan være en hjælp for dem, da det kan være meget forskelligt fra forening til forening.

Endeligt brainstormede vi omkring, hvordan vi kan skabe mere omtale af Fælles om Fritiden. For at lykkes med sagen, også på den lange bane, handler det om at skabe en masse oplysning og opbakning.

Der kom en masse gode og konkrete idéer på bordet, som vi glæder os til at omsætte til virkelighed sammen med kommunerne i 2018!