KOM MED PÅ UDEHOLDET

I april var Fælles om Fritiden inviteret som oplægsholder til et arrangement arrangeret af DGI Nordsjælland. Omdrejningspunktet for arrangementet var DGI Nordsjællands nye spændende projekt ’Kom med på udeholdet’, der har til formål at bruge naturen som ramme for at skabe en aktiv fritid for børn med ADHD, autisme og andre psykosociale vanskeligheder. Projektet bliver i første omgang en mulighed for børn og unge fra 11-15 år i Gribskov og Fredensborg Kommune. På mange måder minder ’Kom med på udeholdet’ og ’Fælles om Fritiden’ om hinanden, og det var spændende at høre om deres fremtidige projekt og deres perspektiver på, hvordan vi skaber en aktiv fritid for børn med vanskeligheder.

Fælles om Fritiden var inviteret med til arrangementet for at dele ud af den erfaring, vi over de seneste 2 år har gjort os i arbejdet med at skabe en aktiv og tryg fritid for børn med handicap, diagnoser eller kroniske sygdomme. Det var projektleder Lisa Bruun, der stod for Fælles om Fritidens oplæg.

Fælles om Fritiden nyder at kunne hjælpe andre projekter på vej og ønsker ’Kom med på udeholdet’ al held og lykke fremover.