FORÆLDRE ARRANGEMENT I DRAGØR

D. 29 oktober deltog Fælles om Fritiden i forældrenetværksmøde i Dragør. Arrangementet var en helt igennem dejlig oplevelse, og med mere end 30 engagerede forældre tilstede, blev stille snak hurtigt til omfattende dialog og erfaringsdeling. Aftenens store oplægsholder var Adam på 32. Adam arbejder til dagligt i Specialisterne – en virksomhed der hjælper mennesker med autisme ud på jobmarkedet. I løbet af aftenen blev Adam mødt af mange spørgsmål, og rådgav og vejledte på bedste vis de forældre, der dels var mødt op for at høre hans historie og dels var mødt op for at få gode råd med hjem.

Det stærke forældrenetværk i Dragør er styret og løftet af forældrene selv, og støttes sideløbende af kommunen med sparring, lokalebookning og meget andet. Vi vil meget gerne sprede ordet om det gode netværk i Dragør, og samtidig opfordre forældre med samme behov, i andre kommuner, til at starte et forældrenetværk.

Vi slutter med et citat fra netværksmødet: “Det er ikke nemt at være en familie der har et udsat barn, men det gør det så meget nemmere at vide at man ikke er alene og at man kan bruge andre”.

Fælles om Fritiden takker for en god aften!